woensdag 15 februari 2012

Shoplog Hasselt en Maastricht!


Vorige week zijn mijn vriend en ik een midweekje weg geweest naar Belgie wat jullie al hebben kunnen lezen. Even lekker er tussenuit. Ook heb ik er heerlijk geshopt! In Hasselt en in Maastricht om precies te zijn! Hierbij laat ik jullie mijn aankoopjes zien ^-^!!

Een soort donut om een mooie knot mee te maken. €3,99. Van New Look.
In Belgie bij Kruidvat vond ik deze shampoo van Lóreal, met glitters erin! Deze moest ik gewoon mee nemen om uit te proberen. €3,99

Deze cardigan heb ik in de sale bij Bershka gekocht. Voor €9,95.

Bij New Look heb ik dit vestje gekocht. €14,99

Mijn mooiste aankopen, al zeg ik het zelf! In Maastricht was een een klein schoenenwinkeltje. Ik ging even bij de sale kijken, meestal is mijn maat (41) er nooit meer, maar hier had ik geluk! Twee paar pumps gekocht voor 15 euro. De laarsjes waren €19,99.

Deze ketting komt van Pieces, vind hem zo schattig! Deze was €7,95.

Bijpassende oorbellen bij de ketting, ook van Pieces. €7,95.

Ook al heb ik genoeg nagellakjes, er kan altijd meer bij ;). Twee van Essence, Viva la Green en Blue Addicted. €1,29 per stuk. Verder één van Nicole by O.P.I. van de Justin Bieber collectie, The beat of my <3, €11,99. Als laatste één van Catrice, Genius in The Bottle, €2,49.

Bij de H&M Beauty was ook sale. En daarboven op ook nog eens 11% korting vanwege elfstedenkoorts. Een koopje dus. Een massage 'ding' voor €0,89. Make-up tasje ook voor €0,89. White Blossom eau the toilette 30ml €2,66. Een mini mascara voor €1,74 en een lipgloss ook voor €1,74.

Bij The Body Shop was een aanbieding. 2 + 1 gratis op de mini's. Ik heb van de Chocomania collectie de Body Butter en de Body Scrub meegenomen. En nog de Shea Body Butter. Ik was voor deze 3 producten €10,00 kwijt.

Bij Pieces vond ik nog een leuke top in de Sale. Voor €6,47.

In Center Parcs zelf vond ik nog twee leuke tops van Vero Moda. Ook in de sale. Ik hou van de sale ;). Daar heb ik €16,00 voor betaald.

Deze is dus ook van Vero Moda. Net zoals de vorige.
Dit potloodje komt van Yves Rocher. Voor op de waterlijn, deze was €7,50. Ik kwam er later achter dat ik ook nog een wenkbrauwpotlood nodig had. Maar was ik vergeten, jammer! Nu heb ik wel een goede reden om via internet te bestellen ;). Ik gebruik van Yves Rocher de wenkbrauwpotlood en die bevalt me zo goed!
Zo! Dit waren mijn aankopen. Best wel veel hihi... Hebben jullie wel eens geshopt in Maastricht of Hasselt?

Veel liefs,
Tamara
xxx

2 opmerkingen: